POKLANJAMO ULAZNICE ZA BAZEN!

7. jul 2017.

Sportski centar “Ibar” i portal “Krug” poklanjaju novih pet dnevnih ulaznica za gradski bazen u Kraljevu, a danas objavljujemo imena prvih pet dobitnika besplatnih ulaznica

Da biste bili deo ove nagradne igre, potrebno je da posetite Facebook stranu portala Krug (https://www.facebook.com/Portal-KRUG-506755602837405/?fref=ts) i da odgovorite na dnevno pitanje.

Danas pitamo: „ZAŠTO JE OVE GODINE GRADSKI BAZEN DRUGAČIJI?“ Budite originalni i odgovorite do ponedeljka 10. jula, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika dnevnih ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Zašto na gradski bazen?”, odabrali  smo ovih pet najzanimljivijih odgovora:

Predrag Zivanović: Zato što je dobar i siguran za bezbebnost ljudi!

Zodd Urr: Jer ima plitko, ne mogu da se udavim! (potrebno je da ovaj dobitnik redakciji na e mail portalkrug@gmail.com dostavi svoje ime i prezime, kako bi mogao da podigne svoju ulaznicu)

Mirjana Knez: Zato što je karta 250 dinara i nema gužve pa se lepo iskupamo do 15 h. Ali nisam ja te sreće za besplatno.

Milena Sredojević: Na bazen da se razmrdam plivanjem, opustim uz dobru muziku i uživam u vrelom letnjem danu.

Jovan Nusknvp Milićević Zato što su mi sunčanje i “hladna” voda neophodni da preživim ovo leto puno talasa…

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu ulaznicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, zdravstvena knjižica, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu na kiosku pored ulaza na gradski bazen. Čekamo vaše nove komentare!

3 komentara za naslov “POKLANJAMO ULAZNICE ZA BAZEN!

  1. Bilja zato sto je karta realna za svakog ii sigurna sam da posaljem dete samo da ne ide u neka sela na kupanje.Boda je cista i nije velika guzva.Divni ste says:

    . B

Comments are closed.