POKLANJAMO ULAZNICE!

13. jul 2017.

Sportski centar “Ibar” i portal “Krug” poklanjaju novih pet ulaznica za gradski bazen u Kraljevu; ulaznica se može iskoristiti za dnevno (11,00 – 18,00h) ili noćno kupanje od 22,00h do ponoći

Potrebno je da posetite našu Facebook stranu, lajkujete je ili zapratite (https://www.facebook.com/Portal-KRUG-506755602837405/?fref=ts) i da ispod ovog objave ovog teksta na FB stranici portala odgovorite na pitanje.

Danas pitamo: „ŠTA MOŽE DA VAS IZNERVIRA NA GRADSKOM BAZENU?“. Budite originalni i odgovorite do ponedeljka 17. jula, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Zbog čega na noćno kupanje?”, ovih pet najzanimljivijih odgovora zaradili su po jednu ulaznicu:

Branislava Kostić: Preko dana radim do 17 h, pa mi je neisplativo da dolazim na kupanje na sat – dva. Noću je ionako temperature previsoka, tako da je za kupanjac dušu dalo!

Malina Terzić: Pa dodeli miiiiiii…

Petar Jemuović: Radim do 4, dok se odmorim i ručam ne stižem na dnevni termin pa mi jedino ostaje noćno! Jedva čekam!!

Maja Šekularac: Na gradskom bazenu, kupanje je strava; Bilo danju, bilo noću, uživancija je prava!

Jovan Nusknvp Milićević: Posto se danju spremaju ispiti, i radi druga smena, jedina stvar koja preostaje je noćno kupanje, čak i ima manje gužve a i manje sunca.

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu ulaznicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, zdravstvena knjižica, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu na kiosku pored ulaza na gradski bazen.

6 thoughts on “POKLANJAMO ULAZNICE!

  1. . Naš bazen kao ZVEZDA sja ,  zato bih ulaznicu da dobijem ja!

  2. . na bazenu nista nemoze da me iznervira osim moje dece kuci kad pocnu da dosadjuju ajdemo na bazen i tako sve dok ne odemo valjalo bi nam barem dve ostale cemo kupiti

  3. . Sve pohvale za spasioce i za izbacivanje padobranaca koji skacu.ovo je najbezbedniji bazen za nasu gradsku decu!!

  4. . Nervira me sto ne mogu da istanem koliko bih htela,zbog svojih obaveza.

Comments are closed.