MERKUROVA INVESTICIJA DECENIJE

17. jul 2017.

U sklopu obeležavanja uspešnog poslovanja „Merkura“ tokom sedam decenija, u Vrnjačkoj Banji prezentovan je koncept novog objekta “Splendor”, ekskluzivnog medicinskog centra sa četiri zvezdice

U pitanju je najveća investicije Merkura tokom ove decenije, a ekskluzivni medicinski centar sa četiri zvezdice, Vrnjačka Banja dobiće u budućem periodu.

Prisutnim zvanicama prezentovana je vizija daljeg razvoja Merkura, pobednički projekat novog objekta, koncept spa i medicinske usluge, smeštaja i ishrane, kao i novi modaliteti marketinga i prodaje.

Pred velikim brojem zvanica i predstavnika medija skupu se obratili dr sci med Dejan Stanojević, direktor SB Merkur, koji je govorio o viziji razvoja ove ustanove:

U prostoru koji nam je zadat pokušavamo da napravimo nešto što će odgovarati i zahtevnijim gostima, kojima treba lepši i bolji smeštaj i sadržaj od ovoga koji trenutno imamo.

Arhitekta Mirko Pavlović rekao je da mu je čast što je dobio zadatak da radi na projektu hotela „Splendor“ koji će ispuniti očekivanja i najzahtevnijeg gosta.

Dr Danijela Karamarković, govorila je o medicini i spa centru. O smeštaju i ishrani SB Merkur, govorila je Jasmina Miletić, načelnik tehničkih i drugih sličnih poslova, a o online prodaji i marketingu Miodrag Miljković, rukovodilac marketing i IT sektora. Domaćin i organizator ovog događaja bila je Andrijana Dragić budući rukovodilac objekta “Splendor”.

Priča o Merkuru kao banjskom centru počinje 1947. godine. Vrnjačka Banja je poznata kao kraljica banjskog  turizma i nekadašnje mesto odmora srpske aristokratije, koja je još tada uvidela prednosti boravka u banji i blagodeti njenih voda.

Danas, Merkur predstavlja moderan rizort smešten u samom srcu Vrnjačke Banje u prelepom prirodnom okruženju vrnjačkog parka, jednog od najlepših u Evropi. Merkur uspešno kombinuje savremenu tehnologiju i komforan smeštaj, sa spa uslugama i prirodnim bogatstvom Srbije, pružajući pacijentima zdravlje i lepotu. Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni Merkurovog Spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada. Nekadašnja poštanska pisma pacijentima, danas su zamenjena sajber-tehnologijom sa mogućnošću istovremene dvosmerne komuniciranja sa hiljadama pacijenata preko veb-sajta, društvenih mreža, e-mail alata i on-lajn aplikacija.