NA BAZEN SA BESPLATNOM ULAZNICOM

21. jun 2019.

Sportski centar “Ibar” i portal “Krug” poklanjaju nove ulaznice za gradski bazen u Kraljevu, koje se mogu iskoristiti za dnevno (11,00 – 18,00h) ili noćno kupanje od 22,00h do ponoći, a potrebno je da u komentaru odgovorite na pitanje

Danas pitamo: „ZAŠTO VOLIM GRADSKI BAZEN?“. Budite originalni i odgovorite do srede 26. juna, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Zbog čega je leto najlepše na gradskom bazenu?”, odabrali  smo sedam najzanimljivijih odgovora, a dnevnu propusnicu su dobili:

1. Tiana Medar,

2. Katarina Grbović,

3. Jasna Strižak,

4. Jovana Obradović,

5. Snežana Pajović,

6. David Pajović,

7. Mirjana Jakovljević.

Bilo je još zanimljivih odgovora, ali nismo mogli da potpuno identifikujemo čitaoce. Dakle, uz odgovor je, bilo da komentarišete na portalu Krug ili ispod objave ovog teksta na FB stranici Kruga – potrebno da navedete i vaše puno ime i prezime (što na FB najčešće jeste slučaj, ali ne i u komentarima ispod teksta na portalu)!

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu propusnicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu ispred ulaza na gradski bazen.

4 komentara za naslov “NA BAZEN SA BESPLATNOM ULAZNICOM

  1. . Voda je mokra a ne suva zato sto ima dosta muva 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

  2. Biljana Samardzic ...Voda nije mokra vec predmet moni je bio u dodiru sa vodom tj pokvasen vodom. :

    . B

Comments are closed.