Omladina SNS poziva na proslavu jubileja

19. oktobar 2018.

Uz poziv članovima i simpatizerima stranke da budu deo događaja 21. oktobra u Hali sportova, omladina SNS podržala je predlog šefa kraljevačkih naprednjaka Nebojše Simovića da Aleksandar Vučić postane počasni građanin Kraljeva

Srpska napredna stranka (SNS) u Srbiji danas ima više od 700.000 članova, a u Kraljevu članske knjižice SNS, tvrde u ovoj partij, ima više od 10.500 ljudi. Razlog što će u nedelju 21. oktobra, baš u Kraljevu, u novoj Hali sportova, SNS obeležiti deset godina postojanja, predsednik omladine Gradskog odbora SNS u Kraljevu Vladimir Baralić, vidi, ne u broju članova, već u investicijama koje, kako je citirajući reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom nedavnog boravka u Kraljevu – stižu u grad na Ibru.

Baralić je podsetio da je predsednik Srbije obećao otvaranje i za civilni saobraćaj aerodroma “Morava” u Lađevcima do sredine naredne godine, početak gradnje Moravskog koridora, dolazak dve fabrike, nemačke “Leoni” i turske “Taj Srbija” u Kraljevo.

Otvaranjem nekoliko hiljada radnih mesta u tim preduzećima mi se nadamo da ćemo zaustaviti odliv mladih ljudi iz Kraljeva i Srbije – rekao je Baralić, ocenjujući da je pre 10 godina položaj mladih u celoj Srbiji bio težak.

Mladi su se nalazili na margini društvenog života, dodao je, i u potrazi za boljim životim odlazili u veće gradove ili u inostranstvo.

Nadamo se i novim investicijama i zalažemo za što veće učešće što većeg broja mladih u politici. Mladi i dalje odlaze iz Kraljeva i Srbije, ali svakako znatno manje nego pre 10 godina – smatra predsednik omladine SNS u Kraljevu.

On je dodao da “za SNS podrška mladima i ulaganje u mlade znači ulaganje u bolju i sigurniju budućnost” i pozvao sve mlade, članove stranke, simpatizere SNS i sve ostale građane da u nedelju 21. oktobra dođu u novu Halu sportova na proslavu jubileja SNS.

Omladina SNS u Kraljevu danas je podržala predlog predsednika Gradskog odbora ove stranke da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje počasnog građanina Kraljeva “zbog izuzetnih, pre svega, ljudksih napora da se Kraljevo vrati na industrijsku I map privrednih centara Srbije”.

U ime omladine SNS podržavam takvu inicijativu, jer smatram da bismo tako predsedniku Srbije izrazili zahvalnost zbog svega što je uradio za Kraljevo i zato što će mladima obezbediti sigurnu budućnost u ovom gradu – zaključio je Baralić.

2 komentara za naslov “Omladina SNS poziva na proslavu jubileja

  1. . Baralić zapravo izražava zahvalnost jer su i on i njegova supruga dobili posao preko stranke.

Comments are closed.