DVA SANITETA ZA BOLNICU (VIDEO)

3. jun 2016.

Vozila marke „Fiat Ducato“ donirali „Eurodijagnostika” iz Novog Sada i „Makler“ iz Beograda

Opšta bolnica „Studenica“ u Kraljevu, kojoj gravitira oko 300.000 pacijenata sa teritorije centralne Srbije, dobila je danas dva nova, kompletno opremljena sanitetska vozila.

Jednan sanitet doniralo je preduzeće „Eurodijagnostika“ iz Novog Sada, a drugi firma „Makler“ iz Beograda.https://www.youtube.com/watch?v=gswE1B2idD8&feature=youtu.be

Direktor Opšte bolnice Zoran Mrvić je, zahvaljući se donatorima, istakao da je ovo nastavak ispunjavanja obećanja datog građanima o nastavku opremanja ustanove.

Sanitetska vozila marke „Ducato“ opremljena su u skladu sa standardima, a u Oštoj bolnici se nadaju da će njihovom upotrebom biti podignut nivo usluge prema pacijentima.

Opšta bolnica je posle deobe Zdravstvenog centra „Studenica“ na Opštu bolnicu i Dom zdravlja, imala samo tri sanitetska vozila, ali će sa nova dva saniteta kvalitetnije moći da prevozi pacijente do medicinskih ustanova višeg ranga.

Preduzeće „Makler“ dugogodišnji je partner kraljevačkih medicinara, a njihov predstavnik Žarko Karić istakao je da im je bilo zadovoljstvo što su mogli da pomognu bolnici u Kraljevu.

Predstavnica novosadske „Eurodijagnostike“ Mila Aćaćić ocenila je da dobri partnerski odnosi podrazumevaju zajedničke motive, ciljeve i realizaciju istih i istakla čast što su deo ovakvog dobročinstva.