VRATIMO GAGIJA U “NIKAD NIJE KASNO”!

8. jun 2016.

Glasanjem na Fejsbuku u narednih sedam dana za našeg sugrađanina Dragana Ranitovića Gagija možemo da mu omogućimo da nastavi takmičenje 

Naš sugrađanin Dragan Ranitović Gagi (55) sinoć je briljirao u takmičenju «Nikad nije kasno» na Televiziji Pink, ali su direktno u dalje takmičenje otišla druga dva takmičara: Dragi Domić senior i Jasmina Mima Šijački. Nastavak takmičenja Gagiju, koji sebe naziva emotivnom budalom vezanom za Kraljevo –možemo da omogućimo glasanjem tokom narednih sedam dana na FB stranici takmičenja «Nikad nije kasno» https://www.facebook.com/nikadnijekasnoofficial/app/126231547426086/?app_data=%7B%22from%22%3A%22user_wall%22%2C%22ref_id%22%3A%22s1t6r%22%7D , objavljivanjem na svom zidu i slanjem poziva svojim FB prijateljima da učine isto. Tako ćemo povećati Gagiju šanse za nastavak takmičenja, jer on to zaista zaslužuje.

Govoreći o svojoj dosadašnjoj karijeri, popularni Ranitke je rekao da je i do sada «mnogo lepo živeo» da bi žalio za bilo čime.

Mislim da postoji sudbina, nešto što je svakome zacrtano, ali ovo takmičenje jeste prilika da mi stariji, možda, uhvatimo taj «četvrti voz», bio je iskren naš Kraljevčanin.

Zbog velikog broja takmičara koji dolaze iz našeg grada, voditeljka Dragana Katić pitala je u šaljivom tonu Gagija ima li nekoga u Kraljevu ko nije muzičar i ne zna da peva, a članovi žirija bili su mišljenja da bi bilo lepo da takmičenje ima nagradu i za najboljeg takmičara iz Kraljeva.

Gagijeva podrška sinoć u studiju bili su i članovi grupe «Oaza», koja postoji već 27 godina: Marjan Capuder Capo (basista), Snežana Bogićević (pevačica), Dragan Todorović Tošo (klavijaturista), Dragan Denčić Sole (bubnjar) i Zoran Dragutinović (harmonikaš).

U emisiji je pomenuta i grupa «Žaoka» koja je, kako je rekao Dragan Todorović, osnovana 1983. godine. Sa njima je pevala i Verica Šerifović, sinoć učesnica žirija.

Tošo se prisetio da je iz rokenrola prvi put ušao u kafanu zbog Verice, ali da su imali i jedan «problem».

«Na mesta na kojima smo svirali dolazili su poznati pevači i pevačice, kojima je prosto bilo neprijatno da pevaju posle briljirajuće Verice», rekao je Tošo.

U ime starih dana Verica Šerifović otpevala je pesmu «Milo moje» Bisere Veletanlić, za koju je stihove napisao Duško Radović.

foto: printscreen YouTube