Dozvola za gradnju 200 stanova u Kraljevu

13. februar 2019.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju dve zgrade sa po 100 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu, saopšteno je danas iz ovog ministarstva

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju ukupno 416 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Izdate građevinske dozvole odnose se na izgradnju ukupno četiri zgrade. Dve zgrade na lokaciji Voćareve livade biće građene u Ribnici, svaka će imati po 100 stanova, a još dve zgrade nići će u Kragujevcu, gde će svaka zgrada imati po 108 stanova, navodi se u saopštenju ovog ministarstva.

U okviru programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, do sada su započeti radovi na izgradnji ukupno 376 stanova u Vranju i Nišu.

U prvoj fazi ovog projekta, prema ranijim najavama državnih zvaničnika, predviđena je izgradnja ukupno 8.022 stana u sedam gradova: Beogradu, Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

foto: ilustracija (Pixabay)

5 komentara za naslov “Dozvola za gradnju 200 stanova u Kraljevu

  1. . Diskriminacija svih drugih građana. Obavljaju vrlo značajnu delatnost, ali za to primaju plate i još ponešto pride. Izgradnja stanova nije potpun promašaj, ali oni treba da budu vlasništvo države, da se za njih plaća odgovarajuća stanarina (to je posebno pitanje) i da se njima koriste samo aktivni pripadnici snaga bezbednosti, sa porodicama.

  2. . Položena zakletva kaže da su izgubili zato što su bili između ostalog i poslušnici a ne branioci Ustava, granica, nacije.. 

  3. . Нису они изгубили ништа него они који нису носсили униформе!

  4. . Ovo znači da će nam u naš grad doći preCednik sa svojim putujućim cirkusom prilikom postavljanja kamena temeljca. Zna li možda neko, kada će krenuti izgradnja stanova za one koji se brinu o našem zdravlju, obrazovanju, kulturi, ishrani,…….

  5. . Pravite stanove onima koji su izgubili sve ratove, ciljeve ,delove države,obraza ….bravo!

Comments are closed.