Otvoren tržni centar NEST 2 u Ribnici (VIDEO)

14. maj 2020.

U novom ritejl parku površine 4.800 kvadrata, radiće maloprodajni objekti od kojih je danas otvoren jedan deo, dok će prodavnice nekoliko brendova svoja vrata za kupce otvoriti kasnije

Prodavnice New Yorker, Jysk, Djak, Gigatron, Lilly primile su danas svoje prve kupce u novootvorenom tržnom centru NEST 2 u Ribnici. On se nalazi u neposrednoj blizini ritejl centra NEST 1, koji je otvoren u decembru 2017. godine. Oba tržna centra zajedno imaju oko 9.800 kvadratnih metara i 20 maloprodajnih objekata.

Boljana Koljenšić, lizing menadžer kompanije „RC Europe“ danas je, simbolično, ključ ritejl parka NEST2 predala gradonačelniku Kraljeva dr Predragu Terziću.

I ime vlasnika i direktora  kompanije RC Europe Koljenšić se zahvalila čelnicima grada na Ibru što su odazvali pozivu da otvore drugu fazu ritejl parka NEST, kao i lokalnim institucijama na odličnoj saradnji prilikom izgradnje druge faze.

Ključ smo uručili gradonačelniku sa porukom da ovo nije samo naš ritejl park, već da on pripada svim građanima – kazala je Koljenšić.

Pogledajte danas zabeležene kadrove:

Problemi izazvani epidemijom koronavirusa odložili su otvaranje prodavnica nekih brendova.. Trgovina „Opposite shose and bags“ biće otvorena sutra, „Katrin“ do kraja maja, a „Dexy co kids“ – u junu. Jedino će „Pepco“ svoj lokal otvoriti tek do kraja ove godine.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić ocenio je da je otvaranje novog tržnog centra u Ribnici još jedan dokaz odlične saradnje između grada Kraljeva i kompanije RC Europe i da predstavlja „uvod u otvaranja koja će u Kraljevu nastupiti uskoro i koje će trajati u godinama koje slede“:

Mi smo mnogo radili, a sada nam predstoji da konačno uberemo plodove rada. U Ribnici ćemo uskoro otvoriti rekonstruisanu ambulantu i prve dve zgrade stanova za snage bezbednosti – kazao je Terzić, ocenjujući da „ovakvi događaji pokazuju da kupovna moć građana raste i da se sve više Kraljevčana zapošljava i ima više novca“.

Izgradnja tržnog centra NEST 2 trajala je nešto manje od osam meseci, na zenljištu grada Kraljeva za čiju kupovinu je kompanija RC Europe izdvojila oko 67 miliona dinara.

1 komentar za naslov “Otvoren tržni centar NEST 2 u Ribnici (VIDEO)

Comments are closed.