ADAPTIRAN PROSTOR VOZNOG PARKA

11. oktobar 2016.

Kraljevački Dom zdravlja i “Opšta bolnica “Studenica” renovirali zajednički prostor voznog parka koji je godinama bio u lošem stanju

Posle više od 30 godina adaptiran je kompletan prostor voznog parka Doma zdravlja Kraljevo i Opšte bolnice „Studenica“. Prostor koji je decenijama bio zapušten i predstavljao ruglo u neposrednoj blizini dve medicinske ustanove, sada potpuno drugačije izgleda. Objekat je dobio novu fasadu, omalterisan je, okrečen, zamenjena je i stolarija, postavljena lamperija ispod krovne konstrukcije, a okrečene su i unutrašnje radne prostorije.

 

– Ovo je bio zajednički posao zaposlenih u Tehničkoj službi Doma zdravlja Kraljevo i Opštoj bolnici „Studenica“, budući da su, posle razdvajanja, prostorije voznog parka pripale obema ustanovama. Radilo se dugo, jer je sve bilo zapušteno i dotrajalo. Konačno smo, zajedničkim trudom i snagama, priveli i ovaj posao kraju i doveli u red spoljašnji izgled ovog prostora – rekao je načelnik Tehničke službe Doma zdravlja Kraljevo Milan Pršić.

Izvor: FB stranica Zdravstveni centar “Studenica” Kraljevo