Ako planirate priključenje na gasovod, evo kome možete da se obratite…

Gradska uprava je dostavila uputstvo i brojeve telefona onih kojima se mogu obratiti građani koji planiraju priključenje svojih objekata na gasovod

Na području Ribnice završena je izgradnja distributivne gasovodne mreže i izgrađeno je 90% prijavljenih kućnih gasnih priključaka – navodi se u saopštenju dostavljenom iz gradskih službi i dodaje:

U cilju puštanja u funkciju ovog dela gasovoda zainteresovani građani, domaćinstva iz Ribnice, koji žele da se priključe na distributivnu gasovodnu mrežu u toku njene izgradnje, mogu da se najkasnije do 7. marta prijave na telefon broj 066/803-4245.

U završnoj fazi su radovi na izgradnji distributivne gasovodne mreže na području Beranovca, u Staroj čaršiji i Čibukovcu. Zainteresovani građani iz ovih delova grada koji žele da priključe objekte na gasovodnu mrežu u toku njene izgradnje, mogu da se prijave za izgradnju kućnog gasnog priključka zaključno sa junom 2022. godine. Kontakt telefon je 066/ 803-4245.

Informacije vezane za izgradnju kućnog gasnog priključka, u toku izgradnje distributivne gasovodne mreže, na teritoriji grada Kraljeva, građani mogu dobiti na sledećim adresama:

  • Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Kraljevo, kontakt na 312-019
  • Millennium Team – KBV DATACOM, kontakt telefon 066/803-4245

(R.V.)

Naslovna fotografija: Arhiva, početak izgradnje gasovoda