Božićna vožnja članova Moto kluba „Kings“ Kraljevo i „braće i sestara po točkovima“ (VIDEO)

Veliki broj ljubitelja dvotočkaša okupila je današnja božićna moto vožnja koja je, u organizaciji Moto kluba Kings krenula sa Gradske terase na Ibarskom keju u centru Kraljeva.

Ovaj klub okuplja grupu verovatno najsolidarnijih aktivista u Kraljevu, jer su brojne humanitarne akcije koje su organizovali za pomoć bolesnoj, socijalno ugroženoj, siromašnoj deci. Danas su vozili „za svoju dušu“, u čast Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Pogledajte VIDEO:

Borko Jovanović iz Mataruške Banje je potpredsednik Moto kluba (MC) Srbija za područje Kraljeva ovako, u najkraćem, opisuje ideju njihovog okupljanja:

Volimo motore, volimo da se družimo. Mi smo tek četvrtu godinu sa članovima Moto kluba Kings koji su ovu akciju organizovali za Kraljevo. Ovo je njihova tradicija, a mi podržavamo našu braću i motordžije Kraljeva, jer je Božić za nas najvažniji praznik.

Današnje druženje ljubitelja dvotočkaša, posle božićne vožnje imaće i nastavak – uz razmenu iskustava i prepričavanje bajkerskih anegdota u nekom od restorana.

Svim bajkerima sveta želimo da se još puno godina na svojim dvotočkašima voze i uživaju  u zdravlju, sreći i ljubavi.

M. M. D.