Bubnjari sviraju za Luku

Humanitarna svirka za pomoć u lečenju malog Kraljevčanina

Muzičko-edukativna radionica „Uvertira“ iz Kraljeva najavila je humanitarni koncert pod nazivom „Bubnjari ROCK-aju” polaznika njihovog Odseka bubnjeva. Ovaj muzički događaj „uvertirci“ organizuju kako bi se prikupila novčana pomoć za malog Luku Radovića iz Kraljeva.

Mali bubnari na svirci izvodiće poznate rok numere domaćih i stranih autora i izvođača (Maenskin, Bajaga, Smak, Riblja čorba, Whitesnake…). U programu učestvuje 15-ak „uvertiraca“ koji imaju između 7 godina i 18 godina.

„Uvertira“ poziva sve koji mogu i žele da se pridruže njihovpj humanoj akciji čiji je cilj da se još jednom pomogne nekome kome je pomoć zajednice zaista potrebna.

Svirka je zakazana za sredu 5. jun u klubu Play u Kraljevu od 19.00 sati, a posetioci svoj dobrovoljni prilog mogu ostaviti na samom ulazu u klub.

Šestogodišnji Luka Radović rastao je kao potpuno zdravo dete, sve dok – kad je imao dve godine, roditelji nisu primetili promene i odstupanje u njegovom razvoju. Ispitivanja su dovela do dijagnoze iz spektra autizma, a borba roditelja da mu omoguće normalniji život traje već četiri godine, delom i preko Fondacije „Pokreni život“. Uspevaju da se izbore uz pomoć dobrih i plemenitih ljudi, porodica, kumova, prijatelja, škola. Sada ponovo imamo priliku da pomognemo i mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *