Demokratska stranka Kraljevo: Ostavka gradonačelnika zakasnela

Očigledno je da vlast SNS-a nije sigurna u svoje lokalne predstavnike koje krije iza imena Aleksandra Vučića, smatraju kraljevačke demokrate

Gradski odbor Demokratske stranke u Kraljevu pozdravio je u svom današnjem saopštenju ostavku gradonačelnika Kraljeva, ocenjujući da je „zakasnela i kukavička“. U saopštenju se, između ostalog, dodaje:

Zakasnela, jer je mogla da bude umanjena šteta po naš grad koju je počinila lokalna vlast Srpske napredne stranke, da je ostavka podneta ranije.

Odluka je kukavička, iako gradonačelnik deklarativno želi nekakvo „merenje” sa, kako kaže, „secikesama iz opozicije”, a praktično se krije iza Aleksandra Vučića i očekivanih parlamentarnih izbora. Očigledno je da vlast SNS-a nije sigurna u svoje lokalne predstavnike, pa mora da sakrije njihov lik i delo i još jednom prevari građane Kraljeva, koji se sećaju kada su naprednjaci sa praznim kesama došli na vlast“.

Demokratska stranka će zajedno sa ostalim partnerskim organizacijama iz opozicije, ponuditi alternativu i promene za naš grad, promene koje će dovesti do toga da ideal nije jeftin parizer, već uređeno društvo u kome niko neće čekati u redu za milostinju vlastodržaca“.