„Jednobrki vitez“ – predstava za decu

Opasnost od rata može da spreči samo jednobrki vitez, ali on je postiđen zbog toga što mu na licu raste samo jedan brk: ima li spasa kraljevstvu spasa?

Nova hit predstava za najmlađe, izašla iz pera pesnika Dejana Aleksića, a u režiji Aleksandre Kovačević „JEDNOBRKI VITEZ”, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u subotu  28.oktobra u 18 časova.

Nad kraljevstom se nadvila ogromna opasnost od rata koju može da spreči samo jednobrki vitez. Celo kraljevstvo je u strahu, jer je vitez postiđen zbog toga što mu na licu raste samo jedan brk. U rešavanje ovog problema uključuje se celo kraljevstvo pokušavajuići da hrabrom vitezu nađe i drugi brk. U tu svrhu nabavljeno je seme Brkocveta koje, na neseeću celog kraljevstva, pojede trapavi Gavran. Na sreću, kako to priliči bajkama, svako dobije brk koji mu je potreban i još ponešto.

U predstavi igraju: Zoran Cerovina, Gorica Dinulović, Vladimir Jovanović, Biljana Talić, Aleksandra Arizanović, Predrag Pavlović, Svetlana Milenković, Ivan Ćirić i Jovan Živković.

Ulaznica košta 300 dinara.