Koncerti Zdravka Čolića i Vlatka Stefanovskog u Čačku

„Za oba koncerta vlada veliko interesovanje, a pozivamo sve zainteresovane da uživaju u koncertima dve velike balkanske superzvezde“ – poručuju organizatori

Najveća balkanska zvezda, Zdravko Čolić, održaće u subotu 2. septembra u 21 sat veliki koncert na Gradskom trgu u Čačku.

Pevačka legenda koja puni stadione i koncertne dvorane već pola veka, u godini kada je Čačak nacionalna prestonica kulture, nastaviće da obara sve rekorde posećenosti i održaće dugoočekvani koncert na otvorenom.

Vanvremenske hitove miljenika svih generacija, kao što su  „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Krasiva“, „Čija je ono zvijezda“ i mnoge druge, pevaće zajedno sa publikom 2. septembra u Čačku.

Dan ranije, u petak 1. septembra, od 20 časova, na istom mestu, koncert će održati jedan od najvećih gitarsta bivše Jugoslavije, veliki Vlatko Stefanovski.

Publika ga najviše vezuje za pesme „Čuvam noć od budnih“, „Kao kakao“, „Jovano, Jovanke“, čije će izvođenje imati priliku da uživo služaju već narednog petka u Čačku.

Za oba koncerta vlada veliko interesovanje. Pozivamo sve zainteresovane da budu naši gosti i da uživaju u koncertima dve velike balkanske superzvezde“ – poručuju organizatori.

Organizator koncerata je Turistička organizacija Čačka, uz podrušku Grada Čačka a u okviru programa projekta „Nacionalna prestonica kulture – Čačanska rodna“.

M. M. D.