Kupovinom Mer i Somat proizvoda pomažete SOS Dečje selo Kraljevo

Cilj akcije koja traje do sredine novembra je da se obezbedi 1.827 obroka za decu i mlade u SOS Dečjem selu Kraljevo, a direktnu podršku mogu da pruže svi potrošači kupovinom Mer i Somat proizvoda

Kompanija Henkel pokrenula je akciju za podršku organizaciji SOS Dečja sela Srbija, pod sloganom „Uživajte zajedno i podelite obrok“. Cilj akcije je da se obezbedi obrok za 87 dece i mladih u SOS Dečijem selu Kraljevo, a direktnu podršku pružaju svi potrošači kupovinom Mer i Somat proizvoda od 11. oktobra do 14. novembra.

Cilj kompanije Henkel je da osigura nabavku i pripremu hrane za svu decu i mlade u hraniteljskim porodicama koje podržava Dečje selo Kraljevo i to za celu nedelju, što je 1.827 obroka. Pored sredstava za pripremu zdravih obroka kompanija Henkel će donirati i mesečnu zalihu higijenskih proizvoda iz asortimana poslovnog sektora Deterdženti i kućna hemija.

Iniciranjem ove akcije kompanija želi da doprinese kvalitetu svakodnevnog života dece i mladih o kojima organizacija Dečja SOS sela Srbija  svakodnevno brine.

M. M. D.