Manje novozaraženih koronom nego juče

U bolnici „Studenica“, prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje, poslednjih 17 dana nema preminulih od kovida

PODACI ZA CELU SRBIJU

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja, u našoj zemlji, od poslednjeg preseka potvrđeno je još 2.170 slučajeva zaraze koronavirusom (687 više nego juče) među 15.678 uzoraka testova.

U bolnicama širom Srbije, od posledica infekcije koronavirusom leči se 805 pacijenata (18 manje nego juče). Na respiratorima su 42 osobe (četiri manje nego juče).

Prema najnovijim, zvaničnim podacima Ministarstva zdravlja, od kovida je u celoj Srbiji, nažalost, preminulo još devet osoba, tako da ukupan broj preminulih od ove bolesti – od početka epidemije sada, zvanično, iznosi 15.696.

PODACI ZA KRALJEVO

Prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod 20 osoba (juče kod 23) među 162 (juče 223) uzorka brisa, pokazuje najnoviji izveštaj Zavoda za javno zdravlje Kraljevo.

Tako sada, na teritoriji grada Kraljeva ukupan broj potvrđenih slučajeva od početka epidemije iznosi  – 43.803.

U bolnici „Studenica“, prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje, poslednjih 17 dana nema preminulih od kovida.

NAJNOVIJI IZVEŠTAJ IZ BOLNICE „STUDENICA“

U Opštoj bolnici „Studenica” leče se tri kovid pacijenta. Na intenzivnoj i poluintenzivnog nezi nema obolelih od kovida. Za poslednja 24 časa primljena su dva pacijenta, a preminulih nije bilo.

U dnevnoj bolnici zbrinut je jedan kovid pacijent, a u bolničkoj kovid ambulanti tokom jučerašnjeg dana obavljen su dva pregleda.

NEDELJOM NEMA VAKCINACIJE U KRALJEVU