Povređen Predrag Voštinić, aktivista Lokalnog fronta Kraljevo

Izgurali su ga, dok je vozio bicikl, na bankinu, a zatim se vozač „škode“ vratio oko kružnog toka da ga obori, kaže Vladan Slavković iz Lokalnog fronta

Večeras oko 20.30, u blizini kružnog toka kod „Tempa“, povređen je Predrag Voštinić, aktivista Lokalnog fronta Kraljevo. On je sa prelomom zgloba desne ruke, povredama ramena i glave večeras zadržan u Opštoj bolnici „Studenica“.

Prema rečima Vladana Slavkovića, takođe aktiviste LF, Voštinića je, dok je vozio bicikl, sa puta pokušao da izgura vozač „škode“, novosadskih registarskih oznaka.

Vozač ga je izgurao na bankinu, a zatim se i vratio oko kružnog toka da ga obori. Bila su dva automobila sa novosadskim tablicama. U „škodi“ koja je Peđu izgurala na bankinu i oborila ga  nalazila su se dva mladića. Policija je uhvatila počinioce. Istražni sudija je uzeo izjave. Važno je da Peđa bude dobro – kaže Slavković za Krug.

Kraljevačka policija još uvek se nije oglasila povodom ovog incidenta koji, kako u Lokalnom frontu čvrsto veruju – nikako nije bio slučajan.

   M. M. D.