Narodna stranka Kraljevo: „Kraljevski grad je odlučno rekao NE“

Građani Kraljeva su 4. decembra pokazali i ozbiljnost, i odlučnost da se bore dok vlast ne povuče Zakon o eksproprijaciji i izmene Zakona o referendumu, ističu u odgovoru na saopštenje gradonačelnika Kraljeva Gradski odbor Narodne stranke

Poruka je jasna, povlačenja nema, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke u Kraljevu koje je stiglo kao reakcija na saopštenje dr Predraga terzića, gradonačelnika Kraljeva. U saopštenju se dodaje:

Kraljevo je u subotu stalo, ali je osećaj buknuo  i nada da se teška situacija u kojoj se svi nalazimo može promeniti .

Kraljevski grad je odlučno rekao NE otimanju zemlje, vode, vazduha koji dišemo, NE diktaturi manjine nad većinom. Nisu nas omeli ni bedni incidenti koje su izrežirali članovi SNS bulumente u Kraljevu, a inteligencija i režisera i aktera je u debelom minusu.

O životnim pitanjima odlučuju najgori i to se mora promeniti, ali ne samo promeniti, već oni za sve što su uradili moraju odgovarati. Odgovaraće i oni koji su naložili da vozilo JKP „Čistoće“ Kraljevo, u subotu od 14 časova bude parkirano na samoj raskrsnici koja je bila blokirana. Da li to bagera nema u Kraljevu ili su svi službeno otišli za Beograd? Šta se htelo postići sa parkiranjem ovog službenog vozila na ovoj raskrsnici, pitanje je za nadležne, kao i pitanje da li je ovo vozilo po službenom nalogu izašlo iz kruga „Čistoće“, da li je isto bilo aktivno u sistemu za elektronsko praćenje (koje „Čistoća“ ima), na kojim zadacima je radilo i u koje vreme, kao i vrlo bitno pitanje: da li je vozilom upravljao radnik „Čistoće“ ili ne, a izgleda da ne?

Odgovaraće svi oni koji su umislili da mogu sve, da privatizuju i rasprodaju Kraljevo i  Srbiju, da javna preduzeća koriste kao privatna i da gaze po našim životima. Nazad nema,  pred nama je borba do konačne pobede!“, ističe se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke u Kraljevu.

1 komentar za naslov “Narodna stranka Kraljevo: „Kraljevski grad je odlučno rekao NE“

Comments are closed.