Neće biti masovne imunizacije ni sutra

Iako je bilo najavljeno da punkt za vakcinaciju u Hali sportova neće raditi u nedelju, prema najnovijoj odluci sa republičkog nivoa, imunizacije neće biti ni u subotu, ali takva odluka odnosi se samo na ovaj, a ne i na vikend kada je na redu revakcinacija

U skladu sa informacijom nadležnog Ministarstva, iz kabineta gradonačelnika Kraljeva medijima je dostavljena informacija da punkt za masovnu imunizaciju građana u Novoj hali sportova u Ribnici neće raditi ovog vikenda – u subotu, 30. januara, i nedelju, 31. januara 2021. godine.

Masovna imunizacija u Novoj hali sportova u Ribnici biće nastavljena u ponedeljak, po ustaljenom rasporedu – od 08.00 do 18.00 časova.

Za sve one koji pitaju kako će se revakcinisati u zakazanom terminu, nadležni podvlače da se ova informacija odnosi na vikend pred nama, kada niko od onih koji su vakcinisani u ovom vakcinalnom punktu – nije na redu za vakcinaciju,

Radoica Kočović, koordinator za vakcinaciju ispred lokalne samouprave i gradski većnik zadužen za zaštitu i spasavanje rekao je za portal Krug da će drugi vikend u februaru, kada je na redu revakcinacija, najverovatnije biti radni, jer tada u zakazanom terminu treba da se revakcinišu svi koji su vakcinisani tri nedelje ranije.

M. M. D.