Pokret „Novo lice Srbije“ postaje politička stranka

Jedno od glavnih programskih načela konzervativne, umereno desne političke opcije, kako je najavljeno, biće borba za obnovu Kraljevine Srbije na čelu sa princom Filipom

Pokret Novo lice Srbije i Reformistička stranka doneli su odluku o ujedinjenju dva politička subjekta u jedinstvenu stranku koja će od danas nastupati pod imenom Novo lice Srbije, saopšteno je danas. Predsednik te nove stranke biće narodni poslanik Miloš Parandilović.

Kako je najavljeno, početkom oktobra biće održana osnivačka skupština u Beogradu i tada će biti usvojen program stranke i izabrano rukovodstvo.

Delimo slične, gotovo identične političke stavove i nije bilo nikakvih prepreka ujedinjenju naša dva politička subjektapojasnio je Parandilović, najavljujući da će  Aleksandar Višnjić, osnivač Reformističke stranke i profesor Medicinskog fakulteta u Nišu biti jedan od potpredsednika Novog lica Srbije.

Prema rečima Parandilovića, Novo lice Srbije biće konzervativna, umereno desna politička opcija koja če insistirati na demontaži poretka koji je od Srba napravio jeftinu radnu snagu u sopstvenoj zemlji.

Preduslov oporavka države i društva jeste pad režima SNS-a. Vučić je porobio srpski narod i upravlja Srbijom kao privatnom prćijom. Agonija mora da se zaustavi jer Srbija zaslužuje daleko više od ove nenarodne vlasti. Jedno od glavnih programskih načela biće borba za obnovu Kraljevine Srbije na čelu sa princom Filipom. Jedan smo od retkih naroda koji je iznedrio svoje dinastije i najrazvijenije zemlje u svetu su kraljevine. Na ovaj način Srbija bi se vratila sebi i podsetila ceo svet na svoju slavnu istorijuuveren je Parandilović.