Ponovo radi Savetovalište za mlade kraljevačkog Doma zdravlja

Dostupno je za učenike osnovnih i srednjih škola, koji mogu da zakažu pregled kod pedijatra, ginekologa, psihologa i pedagoga po ovom rasporedu

Nakon stabilizacije epidemiloške situacije (nekada loše zbog pandemije koronavirusa) Savetovalište za mlade u Domu zdravlja Kraljevo ponovo je počelo da radi. Savetovalište je dostupno za učenike osnovnih i srednjih škola, koji mogu da zakažu pregled kod pedijatra, ginekologa, psihologa i pedagoga.

Za ovaj vid rada sa decom vlada veliko interesovanje, budući da su već organizovane prezentacije, kao vid dobre saradnje sa Školskom upravom Kraljeva. Prve prezentacije  održane su u Šumarskoj i u OŠ „Čibukovački partizani”. Veliki broj učenika prisustvovao je predstavljanju rada Savetovališta, a prezentacije će biti organizovane i u drugim kraljevačkim osnovnim i srednjim školama.

Savetovalište je otvoreno svakog radnog dana od 12 do 14 časova, a nalazi se na prvom spratu Službe za zdravstvenu zaštitu dece (ulaz iz dvorišta asfaltiranom i osvetljenom stazom).

Prema rasporedu, ponedeljkom radi pedijatar, utorkom pedagog, sredom  ginekolog, četvrtkom psiholog, a petkom su psihološke radionice i predavanja ili u savetovalištu ili u školama.

Broj telefona za više informacija je 064 80 56 189.