Renovirana popularna „Kocka“ u Vrnjačkoj Banji

Poslednja ovogodišnja investicija u oblasti revitalizacije sportske infrastrukture je stadion malih sportova, ali se za narednu godinu navode nova ulaganja

Stadion malih sportova, polularnu „Kocku“ čiji je deo protekle nedelje renoviran, obišao je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović. On je tom prilikom izjavio da je ovo poslednja ovogodišnja investicija u oblasti revitalizacije sportske infrastrukture. Đurović je najavio nastavak radova na uređenju terena za rukomet i mali fudbal i kompletnog partera na „Kocki’’.

Ponosan sam što je opština Vrnjačka Banja u situaciji da može da radi investiciona održavanja sportske infrastrukture .To znači da su svi planirani sportski objekti izgrađeni ili se radovi privode kraju. Izdvojena su i sredstva za oplemenjivanje prostora oko „Kocke’’ i duž Bulevara srpskih ratnika. U planu je i rekonstrukcija bivšeg restorana „Kocka’’ i prostorija. To će dati jednu potpuno novu dimenziju, u svakom delu grada sa uređenom ulicom, sa pešačkom stazom, sa drvoredom. Do sada nije dogovoreno da li će na potezu između stadiona „Kocka’’ i hotela koji je u fazi izgradnje da bude dečje igralište ili mali sportski teren, o tome ćemo odlučivati u narednoj godini – rekao je Đurović.

Dragan Ivanović