Svi vole „Glasine“

Rediteljka je za ovaj vodvilj odabrala visoko njujorško društvo, ljude obučene u frakove i balske haljine, kao poprište i aktere glasina, a u predstavi igra sjajna glumačka ekipa

Vodvilj GLASINE, decenijama je apsolutni pozorišni hit na Brodveju. Ogovaranje, glasine, poluinformacije nisu specijalitet ovog vremena već su, dokazalo se, deo ljudskog karaktera. Epoha, kostimi, društveni sloj – potpuno su nevažni. Svi podjednako vole i tumače glasine. Po tekstu Nila Sajmona  predstavu je u Kraljevačkom pozorištu režirala Olja Đorđević.

Rediteljka je odabrala visoko njujorško društvo, ljude obučene u frakove i balske haljine, kao poprište i aktere glasina. U predstavi igra sjajna glumačka ekipa koju čine:  Miloš Lazić, Uroš Milojević, Aleksandra Belošević, Dušan Živanić, Svetlana Milenković, Biljana Talić, Gorica Dinulović, Predrag Pavlović i Zoran Cerovina.

Predstava „Glasine“ na repertoaru je Kraljevačkog pozorišta u ponedeljak 24. maja od 19 i 30. Ulaznica košta 300 dinara, a zbog epidemioloških mera broj gledalaca je ograničen na 70.