Upoznajte Natural Shop u Kraljevu! (VIDEO)

Sreća, to je kažu biti s prirodom, gledati je i snjom govoriti. Možda baš u Natural Shopu u Kraljevu možete da pronađete svoju sreću. Jer ova destinacija, za ljubitelje prirodnih proizvoda, uključujući prirodne suplemente, kozmetiku, čajeve i prirodne preparate za dom, jeste kontakt sa prirodom.

Svi proizvodi su bazirani na potpuno prirodnoj osnovi! Poznati su kao ruska apoteka u Kraljevu, a asortiman proizvoda uključuje i preparate sa Kube, iz Indije, kao i proizvode domaćih proizvođača.

Suplementi i čajevi u ponudi namenjeni su lečenju zdravstvenih problema i mogu se koristiti preventivno, posebno za jačanje imuniteta i rešavanje problema pojedinih sistema organa.

Pogledajte VIDEO:

Što se tiče prirodne kozmetike, Natural Shop pruža kompletan asortiman proizvoda za rutinsku negu svih tipova kože, uključujući umivalice, maske, tonike, kreme i ulja.

Osim toga, u ponudi imaju i kućnu dekoraciju i jedinstvene šolje za čajeve, koje daju dodatnu dimenziju prirodnom doživljaju.

„Natural Shop“ osnovan je 2020. godine i prvobitno se nalazio u Ulici cara Lazara, preko puta MUP-a. Međutim, zbog povećanog obima posla, u januaru 2022. godine, preselili su se na novu lokaciju u samom centru grada, u pešačkoj zoni. Sada se nalaze u Ulici Miloša Velikog 20.

Na istoj lokaciji, na spratu iznad, nalazi se i studio lepote i zdravlja Sofi therapy. Ovde možete zakazati tretmane poput presoterapije, koji su odlični za detoksikaciju, smanjenje viška kilograma, suzbijanje celulita i rešavanje problema s bolnim i otečenim nogama.

Takođe, u ponudi Sofi therapy (Instagram @sofi_therapy) su i relaks i terapeutske masaže, kao i tretman LED maskom. Zakazivanje tretmana za Sofi therapy na telefon 062 80 10 496.

Naručivanje proizvoda je moguće pozivom na broj 060 080 14 89 ili putem Instagram stranice @natural_shop_kv, a proizvode šalju i brzom poštom širom Srbije.

Milioni zvezda izvan su našeg domašaja, a jedino se na našoj maloj planeti – dogodio život. Zato je Zemlja najsrećnije mesto u celom planetarnom sistemu, a „Natural Shop“ mesto gde s prirodom možete da se susretnete na jedinstven način!

*promo