NA BAZEN BESPLATNO I U AVGUSTU

31. jul 2017.

Sportski centar “Ibar” i portal “Krug” poklanjaju nove ulaznice za gradski bazen u Kraljevu, koje se mogu iskoristiti za dnevno (11,00 – 18,00h) ili noćno kupanje od 22,00h do ponoći 

Potrebno je da posetite našu Facebook stranu (https://www.facebook.com/Portal-KRUG-506755602837405/?fref=ts) i da ispod ovog teksta odgovorite na pitanje:

KO KORISTI LEŽALJKE NA BAZENU?“.

Budite originalni i odgovorite do četvrtka 03. avgusta, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Šta rade spasioci na bazenu?”, odabrali  smo ove najzanimljivije odgovore:

Luka Dragojlović: Pa, ne treba da rade ništa… kada su moja žena i tašta u bazenu, treba samo da okrenu glavu na drugu stranu… i tada je njihova misija ispunjena.

Mirjana Knez: Spasilac na bazenu ne telefonira, ne kuca poruke, ne jede, već samo “gleda u vodu” i opominje ukoliko neko prekrši neko pravilo. Dobar spasilac je neko ko nije imao intervenciju vađenja davljenika, već je svo vreme bio budan i pažljiv i opominje kupače.

Mirjana Jakovljević: Spasilac sa strane stoji i gleda, i nemarne plivače vreba. Ako treba interveniše brzo i lako, zato spasilac ne može biti svako.

Slađana Zrnzević: Brinu o bazenu i kupačima.

Jelena Tomanić: Zamolila bih da zažmure kad’ poželim da plivam jer je nezamislivo, više – bez smisla, ući u bazen bez prethodnog skoka…

Nego Pajović: Ništa!

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu ulaznicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, zdravstvena knjižica, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu na kiosku pored ulaza na gradski bazen.

6 komentara za naslov “NA BAZEN BESPLATNO I U AVGUSTU

  1. . Lezaljke koriste oni koji ne znaju da se kupaju. 

  2. . Ležaljke na bazenu mogu da koriste svi koji hoce da popiju bar jedno pice na bazenu i da se osveze koje nije skupo.prvenstveno mogu lepe kraljevčanke jer dame imaju prednost

  3. . [b]Ona sto nevolji da ju nesto bode ispod peskira[/b]

  4. . Pa naravno oni koji ovde ne ucestvuju za besplatno vec se galantno troskare…..

Comments are closed.