FAKTURE NA UVID

12. april 2016.

U Udruženju starosedelaca podsećaju da Hala sportova u kojoj je u ponedeljak uveče održan predizborni miting nije vlasništvo SNS

Zvanično ćemo zahtevati od lokalne vlasti i gradskih funkcionera da nam dostave račune i fakture, kojima je Srpska napredna stranka (SNS) platila korišćenje hale sportova gradu Kraljevu, jer oni treba da budu transparentni i svima dostupni, poručili su na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici grupe građana Starosedeoci grada Kraljeva i okoline. U Udruženju starosedelaca podsećaju da Hala sportova u kojoj je u ponedeljak uveče održan predizborni miting nije vlasništvo SNS i da svako ko je koristi mora da plati za njen zakup.

Potpredsednik ovog udruženja Marijana Šen pozvala je sugrađane da zaokruživanjem broja 7, ne dozvole da se takve stvari ponavljaju.

Ivan Matović, predsednik udruženja kaže da su juče fotografisali autobuse kojima su, kako je rekao, „Kraljevčani došli u svoj grad“. On je pokazao fotografije uslikane na parkingu pored manastira Žiča i na Glavnoj autobuskoj stanici.

„Te autobuse platili su građani Srbije i Kraljeva, svi oni kojima se svakog meseca odbija od plata i penzija, pod izgovorom da država treba da štedi“, ocenio je Pešić, dodajući da ta štednja ide na trošak dovođenja ljudi kako bi hala, koja je bila puna još samo u vreme Dejvis kupa, ponovo bila ispunjena do poslednjeg mesta, ali simpatizerima, kako je rekao, velikog vođe.

On je izrazio nadu da Kraljevčani jučerašnjem događaju nisu prisustvovali u velikom broju i da će aktuelnoj vlasti otkazati poverenje, zbog svega što za građane nisu uradili u prethodne četiri godine.

 „Zašto u Kraljevo nije doneta makar jedna maketa, ako već ništa nije moglo da se otvori kod nas, kad vidimo da se kojegde otvaraju deonice puteva i firme, a sve u svrhu predizborne kampanje?“, javno je postavio pitanje Dragan Pešić, kanidat za odbornika ove liste.

1 komentar za naslov “FAKTURE NA UVID

Comments are closed.