Na bazen sa besplatnom ulaznicom

Danas pitamo: „ZAŠTO VOLIM GRADSKI BAZEN?“. Budite originalni i odgovorite do srede 26. juna, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Zbog čega je leto najlepše na gradskom bazenu?”, odabrali  smo sedam najzanimljivijih odgovora, a dnevnu propusnicu su dobili:

1. Tiana Medar,

2. Katarina Grbović,

3. Jasna Strižak,

4. Jovana Obradović,

5. Snežana Pajović,

6. David Pajović,

7. Mirjana Jakovljević.

Bilo je još zanimljivih odgovora, ali nismo mogli da potpuno identifikujemo čitaoce. Dakle, uz odgovor je, bilo da komentarišete na portalu Krug ili ispod objave ovog teksta na FB stranici Kruga – potrebno da navedete i vaše puno ime i prezime (što na FB najčešće jeste slučaj, ali ne i u komentarima ispod teksta na portalu)!

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu propusnicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu ispred ulaza na gradski bazen.

9 komentara za naslov “Na bazen sa besplatnom ulaznicom

  1. . Ja sam generacija 78 prvi izlazak mi je bio na bazen prva ljubav sa bazena najlepse doba -TINEJDZERSKO-bese na tom bazenu skoro sam videla istu ekipu kao u junu 1995.god…..zato volom bazen NOSTALGIJA BREEE ZA SRECNIM I BEZBRIZNIM DANIMA

  2. . Trenutno ovo sa bazena pišem, od vrućine jedva dišem. U bašti kafića pijem hladno pivo, dok sa radija trešti nešto živo. Zato gradski bazen volim i ne mogu da mu odolim. Još jedna karta baš bi bila fina, jer na našem bazenu baš je milina. ??

  3. . Ponavljam, uz izvesne modifikacije: zbog pogleda na lepe spasioce. 😀

  4. . Zato sto sam na gradskom bazenu naucio da plivam. 

  5. . Ja sam gradsko dete i najvise volim gradski bazen.Imam 11 godina i nisam bio nikada na drugom bazenu.Ja sam Vas najmladji clan i zaslazujem jednu kartu

  6. . Zato sto je dobar i jedini isparavan za bezbednost ljudi a karta jeftinija od svih seoskih bazena.Ali ja nisam te srece za besplatnooooo…..

  7. . Zato što je on jedini ostao da me podseća na detinjstvo. Sve ostale uspomene su nam uništili.

  8. . .. zato sto me vezu najlepse uspomene za njega: bazen, luna park, kod Pavla 😀

  9. . Zašto volim gradski bazen,pitanje je sad,zato sto u njemu od vrucina nalazimo spas.Zato na gradski bazen svrati,svoje vreme uskrati,malo se rashladi i sladoledom zasladi. ?

Comments are closed.