Budući srednjoškolci, prijavite se za prijemni ispit u Umetničkoj školi u Kraljevu!

Tri profila u ovoj školi odabrana su u odnosu na zahteve tržišta i interesovanja učenika, a školovanje na svim profilima traje četiri godine

Do ponedeljka, 24 aprila, traje prijavljivanje učenika završnih razreda osnovnih škola za polaganje prijemnog ispita u Umetničkoj školi u Kraljevu.

Ova škola školuje kadrove za tri obrazovna profila: likovni tehničar, tehničar dizajna grafike i tehničar dizajna enterijera i industrijskih proizvoda. Prijavljivanje je elektronskim putem na portalu www.mojasrednjaškola.gov.rs

U ponedeljak 24. aprila, POSLEDNJEG DANA ZA PRIJAVU ZA PRIJEMNI ISPIT, budući srednjoškolci će moći da se prijave i u matičnim osnovnim školama, i neposredno u prostorijama Umetničke škole od 9:00 do 19:00 časova. Od dokumentacije potrebna je prijava za polaganje prijemnog ispita.

Obrazac za prijavu obezbeđuje škola!

Umetničke škole nisu namenjene samo onima koji veruju da su „talentovani za umetnost”. One su pravi izbor za sve mlade koji žele da nauče šta je umetnost današnjice, ali i kako kroz umetnost može da se deluje i kako u njoj može da se ostvari.

Profili u Umetničkoj školi u Kraljevu odabrani su u odnosu na zahteve tržišta i interesovanje učenika. Školovanje na svim profilima traje četiri godine.

Prohodnost sa ove škole postoji ka svim fakultetima.