Humanitarna moto žurka u organizaciji Moto kluba „Kings” Kraljevo

Uopšte nije bitan iznos, a ni donacija nije obavezna: važno nam je da građani svojim dolaskom na muzički događaj podrže nas i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom, svi su dobrodošli, poručuju bajkeri velikog srca

Kraljevački Moto klub „Kings“ okuplja grupu verovatno najsolidarnijih aktivista u gradu na Ibru, jer su iza njih brojne humanitarne akcije koje su, tokom godina postojanja kluba, organizovali za pomoć bolesnoj, socijalno ugroženoj i siromašnoj deci, ugroženima posle zemljotresa. U subotu 5. avgusta organizuju novu – humanitarnu moto žurku na Sportskom aerodromu – Aeroklub „Brege“.

Sav prihod prikupljen na ovom događaju, ali i od naših nekoliko sponzora doniraćemo kraljevačkom Udruženju za pomoć osobama sa autizmom. Za njih smo i ranije organizovali sličnu akciju posle koje je njihovo udruženje uspelo da stane na noge – kažu za portal Krug iz MK „Kings“ Kraljevo.

Muzičku podršku ovom događaju ovog puta pružiće:

„Riff band“ (Ćićevac) – sviraju obrade domaćih i stranih rok hitova

„Dango&Space Cowboys“ (Beograd) – sviraju evergrine svih izvođača

„Dečja radost“ (Kraljevo) – dobro poznat Kraljevčanima.

Humanitarka žurka u subotu 5. avgusta počeće u 19.00 časova. ULAZ JE SLOBODAN!

U MK „Kings“ ističu da, kako meteorolozi najavljuju, vremenske prilike neće biti baš naklonjene ovom događaju:

Mi, ipak, očekujemo dosta motociklista koji su se već najavili. Imaćemo obezbeđen i kamp koji smo već sredili. U slučaju kiše imaćemo obezbeđen šatru sa šankom na kojem će se prodavati piće, dobro ozvučenje i razglas.

U MK “Kings” napominju da će biti izložena kutija u koju će oni koji žele moći da ostave svoju donaciju namenjenu Udruženju za pomoć osobama sa autizmom.

– Uopšte nije bitan iznos, a ni donacija nije obavezna. Važno nam je da građani svojim dolaskom podrže MK „Kings“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom i dobrodošli su svi! – kaže naš sagovornik.

Pre pet godina, sasvim zasluženo, članovi MK „Kings“ dobili su Specijalnu nagradu za podsticaj humanosti, koja nosi ime velikog dobrotvora Milomira Glavčića. U obrazloženju je navedeno da su je zaslužili „za nesebičnu pomoć oboleloj deci i ljudima u nevolji“. To je bio samo jedan od dokaza da kraljevački „Kingsi“ vraćaju veru u dobrotu i humanost i uveravaju nas da u ovom našem svetu ima dobrih i dobrodušnih, spremnih da u svakom trenutku priskoče nekome u pomoć.

Članovi Moto kluba Kings Kraljevo – foto MK Kings

Podržimo bajkere velikog srca u subotu!

M. M. D.