„Inflacija afera i mehanizam otklanjanja štete“

Na tribini Lokalnog fronta Kraljevo i nedeljnika „Vreme“ govoriće urednik ovog lista Filip Švarm, novinarka Jelena Zorić i aktivisti Lokalnog fronta Vladimir Marović i Predrag Voštinić

Odvojite vreme za nedeljnik „Vreme“ i susret sa zanimljivim gostima“, navodi se u pozivu Lokalnog fronta Kraljevo na tribinu pod nazivom „Inflacija afera i mehanizam otklanjanja štete“ koji sutra (četvrtak 27. april) u 18 časova), zajedno sa nedeljnikom „Vreme“ organizuju u kraljevačkom klubu Play (Ulica IV kraljevačkog bataljona 19b).

Govoriće urednik nedeljnika „Vreme“ Filip Švarm i novinarka Jelena Zorić i aktovisti Lokalnog fronta Kraljevo Vladimir Marović i Predrag Voštinić.

U pozivu se još navodi:

Od 2012. godine do danas, vlast koju predvodi Srpska napredna stranka produkuje bezbrojne afere koje na različite načine dospevaju u javnost: neke otkrivaju nezavisni mediji i civilne organizacije, neke hrabri pojedinci, a neki su opet evidentno posledica unutarstranačkih sukoba ili pak sukoba izmedu stranaka koje čine vlast. I kad vam se čini da ste sve već čuli i da vas ništa ne može iznenaditi: Neke stvari nisu nigde objavljene, i mogu se čuti samo uživo!