„Metalac” časti!

Uz velike popuste na posuđe, belu tehniku, televizore, bojlere, sudopere i male kućne aparate, „Metalac Market“ spremaće za Kraljevčane i ukusne palačinke i američke krofnice

Dragi naši sugrađani,

U petak, 20. oktobra 2023. godine, Metalac Market će biti domaćin prezentacije u Kraljevu, u ulici Miloša Velikog 16, od 10 do 17 časova.

Metalac Market se ponosi time što vam može predstaviti deo svog izvanrednog asortimana različitih brendova! Ali, to je samo jedan segment onoga što su planirali – ko bude raspoložen i dođe, spremaju ukusne palačinke i američke krofnice – da sve zaslade…

Takođe, Metalac Market će vas obradovati vrednim poklonima i neverovatnim popustima:

– 50% na drugi artikal Sigma proizvoda za domaćinstvo – iste ili niže cene,

– 25% popusta na celokupan asortiman posuđa Metalac,

10% na belu tehniku i televizore, bojlere i sudopere,

15% na male kućne aparate – pa neka vaša kuća zablista!

Međutim, to nije sve što su pripremili! Metalac market nudi priliku da bolje upoznate asortiman proizvoda – predstaviće vam linije aluminijumskog posuđa sa nelepljivim premazom. Razgovarajte sa članovima Metalac tima i informišite se o njihovoj upotrebi i održavanju.

Za kraj, tu je i „Digitalna kartica“. Registrujte svaku svoju kupovinu i osvojite vredne poklone iz Metalčevog asortimana. Pratite Metalac market na www.market.metalac.com i preko mobilne aplikacije saznajte prvi sve ekskluzivne ponude!

Ne propustite priliku za druženje, uživanje i odlične popuste – zato, pravac Metalac!

    PR tekst