Otvorena nova DTL Proleter prodavnica u Žiči

Na otvaranju pojavio se veliki broj meštana koji su sa oduševljenjem obavili prvu kupovinu u Proleteru

Preduzeće DTL Proleter otvorilo je svoju novu, 46. prodavnicu, prvu na teritoriji grada Kraljeva, u Žiči. Novi objekat nalazi se na adresi Starine Novaka 2, preko puta Osnovne škole „Živan Maričić”. Na otvaranju se pojavio veliki broj meštana, koji su sa oduševljenjem obavili prvu kupovinu u Proleteru, njihovoj novoj, komšijskoj radnji. 

Novi, moderan, lokal prostire se na 150 kvadratnih metara, a biće prepoznatljiv po komšijskoj i prijatnoj usluzi, velikom i kvalitetnom asortimanu.

Već od ranih jutarnjih časova ispred prodavnice okupio se veliki broj meštana koji su s nestrpljenjem čekali otvaranje novog Proletera.

Proleter je, kao i u Čačku, častio svaki račun sa iznosom višim od 1.000 dinara raznim vaučerima i poklonima, a najsrećniji su bili dobitnici mikrotalasne pećnice i televizora.

Proleter ostaje prepoznatljiv po tome što nudi širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda, prilagođenih različitim potrebama i ukusima kupaca.

Između rafova su mogli da se čuju razni komentari, a neki od njih su da je ovakva prodavnica bila neophodna meštanima, da su cene i više nego korektne i da je širok izbor proizvoda.

*promo

1 komentar za naslov “Otvorena nova DTL Proleter prodavnica u Žiči

  1. Лоша комбинација ћириличног и латиничног писма.

Comments are closed.