Pokret Srce heroja pokrenuo akciju za pomoć Saši Košaninu

Ovo udruženje pozvalo je sve ljude koji mogu da, u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima uplate novac za Sašino lečenje

Saša Košanin iz Ušća je brat blizanac heroja sa Košara, kapetana Srđana Košanina,. Istinski je borac za prava boračke populacije, a sada se, nakon teških operacija bori za svoj život, kažu u Pokretu Srce heroja čiji je Saša Košanin član.

Odlučni da Saši i porodici Košanin pokažu da u teškom vremenu nisu sami, u ovom Pokretu su odlučili da, na osnovu zahteva članova i prijatelja Pokreta Srce Heroja konkretno pomognu svom saborcu, počasnom članu Pokreta.

Saša Košanin trenutno se nalazi lečenju u Kliničko-bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu. Prethodna operacija bila je teška i duga (trajala je više od šest časova), a izvedena je u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu. O tome više u našem ranijem TEKSTU

Zato je Pokret Srce heroja, na osnovu odluke svog Glavnog odbora, pokrenuo dobrovoljnu humanitarnu akciju, pozivajući sve zainteresovane članove i prijatelje da, u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima, dobrovoljno uplate do 1000,00 dinara (zainteresovani mogu više) na:

– SAŠA KOŠANIN, adresa ul. Kapetana Srđana Košanina br.5, Ušće na Ibru,

– na njegov tekući račun kod Banke poštanske štedionice br. 200 49940955 59,

– svrha uplate: za lečenje.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti i od zamenika predsednika Udruženja Ilije Ćirkovića na broj 063 82 74 639.

Pogledajte VIDEO iz ARHIVE:

Saši svi želimo brz oporavak!

M. M. D.