Posle sudara u Lađevcima: žena podlegla povredama, muškarac teško povređen

Ibarska magistrala odnela je još jedan život: suviše su bile teške žene povređene u sudaru na Ibarskoj magistrali danas oko 11 časova, pa lekari Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu nisu uspeli da je spasu

Kako mediji navode, sumnja se da je do sudara došlo kada je kamion „skanija”, prokupačke registracije, krećući se u smeru prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat” beogradske registracije. „Novosti“ pišu da se u kamionetu nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, čiji je vozač pokušao da se na Ibarsku magistralu uključi sa sporednog puta.

Prema pisanju i drugih medija, u bolnici u Kraljevu preminula je organizatorka ove emisije J. M. Kako saznajemo, oš traje borba lekara za život teško povređenog muškarca kojeg su su kraljevački vatrogasci-spasioci, kao i njegovu saputnicu izvukli iz smrskanog kamioneta.

Uviđaj na mestu udesa, zbog kojeg je jedno vreme saobraćaj na Ibarskoj magistrali otežano funkcionisao, obavili su nadležni, a prave uzroke ove teške saobraćajne nezgode pokazaće istraga koja je u toku.

*fotografija: iz arhive portala Krug