Priznanje grada Niša za dvoje Kraljevčana

Nakon uspešno organizovanih konferencija Jaka žena u Vrnjačkoj Banji, ove godine domaćin i pokrovitelj konferencije bio je grad Niš

Događaj su otvorile Katarina Obradović Jovanović, zamenica ministarke privrede, Snežana Prelić. direktorka kraljevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i i Lidija Stanković, vlasnica turističke agencije Aero turs iz Niša.

U toku dva dana, održana su besplatna predavanja i paneli u trajanju od 1.000 minuta sa eminentnim predavačima i promocije knjiga Jelene Bačić Alimpić, Vanje Bulića i Simonide Milojković.

Turistička organizacija Niša je sa gostima iz Turističke organizacije Srbije i drugih turističkih organizacija učestvovala u izuzetno propraćenim panelima Izazovi u turizmu i Aktivni odmor u Nišu, dok se dr Nenad Milošević, vlasnik dental centara Happy Dental, bazirao na dentalni turizam

Ceremoniju dodele priznanja Jaka žena, otvorila je svojim obraćanjem gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski koja je dodelila prestižno priznanje grada Niša organizatoru događaja, Kraljevčaninu Dejanu Pantiću.

U pitanju je zlatnik sa likom Cara Konstantina sa porukom “OVIM POBEĐUJ”

Hvala na poverenju gradonačelnici carskog grada Niša, koja oduševljava svojom energijom, pozitivnim duhom i uspesima koje niže na dobrobit svih građana Nišavskog okruga. Učinili ste me ponosnim na sve što sam uradio do sada i za to, neizmerno hvala –  rekao je u obraćanju Pantić.

Jedno od priznanja Jaka žena, ponela je Biljana Barlovac direktorka kraljevačke filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Gosti na događaju su imali privilegiju da uz svečanu večeru uživaju u nastupuma Bojana Marovića i Bijelo dugme tribute benda.

Veče mode, oplemenili su svojim revijama Dušan stil, MB contur i Helena Skritore dok su se među zvanicama našli i poznati dizajner Bata Spasojević i Svetlana Horvat, direktorka manifestacije Serbia fashion week.

Više o dobitnicima priznanja i samom programu potražite na FB stranici Dama godine.