Proglašena lista „I ja sam Vrnjačka Banja – Biram borbu – Radosav Pejović“

Lista „I ja sam Vrnjačka Banja – Biram borbu – Radosav Pejović“, koju čine Narodni pokret Srbije (NPS) i Novo lice Srbije (NLS), podržani pokretom „Kreni-Promeni“ proglašena je danas u Vrnjačkoj Banji.

Prvi na listi čiji je istovremeno nosilac i kandidat za predsednika vrnjačke opštine je Radosav Pejović iz NPS, dok je prva žena na listi prof. dr Marija Kostić .

Na trećem je Jovan Smolović aktivista pokreta „Kreni – Promeni“, na četvrtom Branko Pršić, dipl. inž. šumarstva iz NLS, čemu slede kandidati sa ličnim i profesionalnim integritetom i ekspertskim potencijalnom koji će biti stavljen u funkciju realizacije programske orijentacije koalicije na dobrobit svih meštana Vrnjačke Banje i ovdašnjih turističkih kapaciteta.

Kandidat za predsednika opštine Vrnjačka Banja, Radosav Pejović kao prioritet za mandat za koji se kandiduje pred građane vrnjačke opštine stavlja zaštitu javnog interesa, prevashodno kroz uvođenje transparentnosti u korišćenju budžetskih sredstava.

Sledeći segment je uređenje komunalne infrastrukture, gde se kao najugroženiji segment javio problem javnog parking prostora i urbanistički haos, koji je praćen neregulisanim vodnim i kanalizacionim sistemima.

Takođe, Pejović namerava da uredi i sektor ekologije, počev od prirodnih resursa šumskih gazdinstva i formiranja adekvatnih reciklažnih i sličnih postrojenja za adekvatnu sanaciju haosa koji je prisutan u odlaganju otpada i fekalnih voda.

Pejović je najavio da, zajedno sa svojim timom, planira eliminisanje zloupotrebe javnih resursa rešavanjem radno-pravnog statusa građana koji su, kako je rekao, godinama izloženi ucenama kroz davanje ugovora na određeno vreme i sezonsko zapošljavanje.

Lista će na predstojećim lokalnim izborima 2. juna nastupiti pod rednim brojem 2.

M. M. D.