„Psihomodo pop“ za publiku koja voli muziku iz starih, dobrih vremena (VIDEO)

Bend koji ove godine proslavlja 40 godina postojanja, svoj jubilej obeležava u svom prepoznatljivom i uvek nepredvidljivom, autentičnom i beskompromisnom stilu! Kultna pank rok grupa „Psihomodo pop“ i u Kraljevu se susreo sa vernim fanovima i priuštio im koncert muzike sa prepoznatljivim „psihomodo“ potpisom koji traje već četiri decenije.  

Bio je to presek kroz njihovu karijeru, ali svirane su, naravno, i neke nove njihove pesme, a Davor Gobac oduševio je sve one iz publike koji su želeli i da na fotografijama sa njim ovekoveče ovaj muzički događaj.

Po novoj pesmi koja se zove „Vjerujem u čuda”, ime nosi i novi studijski albuma benda, a ujedno je i naziv velike turneje koju ove godine „Psihomodo pop“ priređuje širom Hrvatske.

Ako ste voleli njihove pesme: Ja volim samo sebe, Frida, Ramona, Natrag u garažu, Sexy magazin, Osjećam se haj, Pinokio”, Donna”, Kad sam imao 16, Doktor za rock and roll, sigurno ste u koncertu uživali, jer su ovo samo neke od njihovih popularnih singlova koji su obeležili karijeru „Psihomodo popa”, a druge večeri nedelje Veselog spusta 2024. i Trg srpskih ratnika u Kraljevu.

Pogledajte galeriju fotografija sa koncerta:

M. M. D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *