Repertoar bioskopa „Kvart“ do 10. jula

Porodična animirana avantura ili horor, izbor je – vaš

GROZAN JA 4 (Despicable Me 4)

od 27.06. do 03.07.  od  18:00h

od 04.07. do 10.07.  od  19:00h

Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovano, u 2D  formatu

Trajanje:  95 minuta

Režija: Chris Renaud

Scenario: Ken Daurio, Mike White

Uloge: Joey King, Pierre Coffin, Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Will Ferrell, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman, Madison Polan

O filmu: Prošlo je sedam godina od poslednjeg GROZAN JA filma. Omiljeni svetski superzlikovac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smelu, novu eru haosa Malaca u Iluminejšnovom filmu GROZAN JA 4.

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel, nominovan za Oskara) i Lusi (Kristen Vig, nominovana za Oskara) i njihove devojčice — Margo (Miranda Kozgrov), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Medison Polan) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (dobitnik Emija, Vil Ferel) i njegovom fatalnom devojkom Valentinom (nominovana za Emi, Sofija Vergara), a porodica je primorana da beži.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan vraća se kao Sajlas.

UBOD (Sting)

od 04.07. do 10.07.  od  21:30h

Žanr: horor, u 2D  formatu

Trajanje:  93 minuta

Režija: Kiah Roache-Turner

Scenario: Kiah Roache-Turner

Uloge: Noni Hazlehurst, Alyla Browne, Ryan Corr, Jermaine Fowler, Penelope Mitchell, Robyn Nevin, Silvia Colloca, Danny Kim

O filmu: Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, 12-godišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu – i da se bori za opstanak svoje porodice…

Jer… do skora, šarmantno stvorenje transformiše se u džinovsko čudovište koje jede meso… ljudsko meso.

Tako će od 8 do 17 časova, u svim zdravstvenim ustanovama biće organizovani fizijatrijski pregledi dece predškolskog i školskog uzrasta, kojima će biti pregledani kičma, stopala i celokupni lokomotorni sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *