Saopštenje SNS Kraljevo: Opoziciji smeta okupljanje i druženje naprednjaka

Kraljevački naprednjaci ocenjuju da „opoziciji smetaju narodna muzika, pogača i opanak, jer su plaćeni da unište sve što je srpsko“

Osetila opozicija izbore pa se, naravno, na račun stranih finansijera, okuplja želeći da promoviše sve ono što im je naređeno (sve ono što im je plaćeno)”, ocenjuje u svom današnjem saopštenju Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kraljevu. U saopštenju se dodaje:

„Grupica građana okupljena oko čoveka čije je zanimanje „aktivista“, započela je svoju predizbornu promociju. A promocija, verovali ili ne, uz zvuke muzike na jeziku koji nije srpski. Verovatno na jeziku finansijera. Pa, zar se toliko stidimo sebe i svog porekla?

Smeta im okupljanje i druženje naprednjaka, smetaju im narodna muzika, pogača i opanak. Smeta im negovanje srpskih običaja. Smeta im, jer su plaćeni da unište sve što je srpsko.

Ne damo naše Kraljevo i Srbiju onima koji nas se stide, onima koji se stide sebe i svog porekla. Ne damo Srbiju lopovima, nasilnicima i plaćenicima! Ne damo da unište sve što smo gradili godinama. Živela Srbija i srpski narod!“, kaže se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kraljevo.

M. M. D.

foto – logo Srpska napredna stranka