Savetovalište za mlade Doma zdravlja Kraljevo: „Šta je to pubertet?“

Da li je prelaz iz detinjstva u mladost – bauk?

Pubertet predstavlja prelaznu „stanicu” na putu iz detinjstva u mladost, izuzetno je važan, intrigantan i zanimljiv deo čovekovog života. Svakako, pubertet nije bauk i o tome šta ga prati, od emocija i njihove kontrole do promena u ponašanju, učenicima nižih i viših razreda osnovnih škola u Kraljevu govorile su pedagoškinja Razvojnog savetovališta Doma zdravlja Kraljevo Jelena Mrvić i viša medicinska sestra Savetovališta za mlade, Ivana Karavesović.

Da naš posao ima smisla i da je Savetovalište prava adresa za mlade, govori upravo podatak da smo rado viđeni u školama i da dolazimo na njihov poziv da ih vodimo kroz one teme koje njih zanimaju – kaže Jelena Mrvić.

Do sada su posetile osnovne škole Dimitrije Tucović, Dositej Obradović (odeljenja u Vrbi i Ratini), Đura Jakšić u Matarugama, a u narednom periodu obići će i ostale škole na teritoriji Kraljeva.

2 komentara za naslov “Savetovalište za mlade Doma zdravlja Kraljevo: „Šta je to pubertet?“

  1. Može li se znati redosled ili raspored škola koja se i kad obilaze .

    1. Poštovani, broj telefona Savetovališta za mlade u Kraljevu je 064 80 56 189. Od njih ćete dobiti najpreciznije informacije o rasporedu poseta školama. Srdačan pozdrav, redakcija Kruga

Comments are closed.