Tragičan kraj potrage za nestalim Milinkom Čorbićem iz sela Reka

Telo pedesettrogodišnjeg Milinka Čorbića iz zaseoka Čorbići (pripada selu Reka koje se nalazi između Studenice i Rudna), nestalog u subotu popodne 25. novembra, pronadjeno je danas oko 14.30 nedaleko od njegove kuće, potvrdili su redakciji portala Krug članovi tima koji je učestvovao u potrazi.

Za nestalim Milinkom bila je organizovana potraga u koju su bili uključeni pripadnici policije, članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice, lovačkih udruženja, članovi njegove porodice i meštani studeničkih sela.

Potragu je u nedelju otežavala jaka mećava koja je pravila velike nanose snega, pa je tek juče intenzivirana.

Članovi Milinkove porodice ispričali su da je on u subotu popodne krenuo svojim traktorom do puta Studenica-Rudno, gde je oni trebalo da ga sačekaju i prevezu do Kraljeva.

Međutim, zbog smetova, oni nisu uspeli da se probiju do dogovorenog mesta. Tada su se sa njim telefonom dogovorili da se on vrati kući i od tada se Milinku gubi svaki trag.

Tokom potrage, već u nedelju je pronadjen traktor sa stvarima, ali se o Milinku ništa nije znalo sve do danas popodne kada je, ispod nanosa snega, nedaleko od porodične kuće Čorbića, nažalost, pronadjeno njegovo smrznuto telo.

M. M. D.

1 komentar za naslov “Tragičan kraj potrage za nestalim Milinkom Čorbićem iz sela Reka

  1. Mi imamo gorsku službu spašavanja kako da ih niko ne angažuje ili oni rade samo na ekluzivnim fensi mestima Kopaonik Zlatibor kako da porodica nije bila u kontaktu non stop dok se ne uvere da je došao kući

Comments are closed.