Vojnički šator i ispred Internističke bolnice u Kraljevu

31. oktobar 2020.

Gradski štab za vanredne situacije saopštio je da je šator postavljen na inicijativu Opšte bolnice Studenica, „zbog porasta broja lica koja se testiraju i očekivano lošijih vremenskih prilika“

Pripadnici Druge brigade Kopnene vojske Republike Srbije danas su postavili šator i ispred ulaza u KOVID ambulantu Internističkog sektora Opšte bolnice „Studenica“ Kraljevo.

Predstojeće vremenske prilike, kao i porast broja lica koja se testiraju, zahtevaju i pravovremenu reakciju u cilju obezbeđenja prostora oko i unutar KOVID ambulante. Shodno ukazanoj potrebi, na inicijativu Opšte bolnice „Studenica“ Kraljevo, u saradnji sa Odeljenjem za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva, postavljen je dodatni zaštitni vojnički šator, navodi se u saopštenju Gradskog štaba u Kraljevu.

Iz Štaba apeluju na građane Kraljeva da se pridržavaju epidemioloških mera koje su propisale nadležne republičke institucije, kako bi zaštitili sebe i svoje najdraže.

Nadležne institucije na teritoriji grada Kraljeva će nastaviti da prate epidemiološku situaciju i svakodnevno izveštavaju, sve dok postoji potreba za tim, ističe se u saopštenju Gradskog štaba..