Kraljevo: Dodeljene besplatne sezonske karte za bazen najboljim đacima i studentima

Đake generacije osnovnih i srednjih škola i dobitnike nagrade „Anđelko Savić”, kao i studente dobitnike stipendija grada Kraljeva, Sportski centar „Ibar” nagradio je besplatnim sezonskim kartama za bazen za sezonu 2024.

Sezonske propusnice dodeljene su im danas na gradskom bazenu
U Sportskom centru „Ibar” navode da su se na ovaj način, u skladu sa svojim mogućnostima, odužili za sav trud i rad najboljih đacima i studentima koji će, do kraja sezone, moći besplatno da uživaju na gradskom bazenu u centru grada.

Besplatne ulaznice za gradski bazen najboljim đacima i studentima dodeljivali su v.d. direktor Sportskog centra „Ibar” Srećko Bojanić, pomoćnik gradonačelnika za sport Miloš Simović i rukovodilac Školske uprave Kraljevo Bojana Marinković.

Prema rečima Srećka Bojaniča, besplatne ulaznice dobio je 31 đak generacije osnovnih i srednjih škola, 50 najboljih studenata i 79 đaka koji su dobitnici nagrade „Anđelko Savić”, odnosno – ukupno 160 đaka i studenata:

Nadamo se da će ovo postati tradicija. Naći ćemo način da ove kriterijume proširimo kako bi mogao da bude nagrađen i veći broj dece, ali s obzirom na naše trenutne mogućnosti, ovo godine nismo mogli više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *