Kraljevčani, šta god da treba – tu smo!

Nova Proleterova prodavnica, prva u gradu Kraljevu, otvorena je u četvrtak, 4. jula. Novi objekat koji se prostire na više od 400 kvadratnih metara nalazi u ulici Jovana Deroka 6, kod Leonija.

Nova Proleterova prodavnica (postoji još jedna u Žiči koja je otvorena 1. februara ove godine) nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prehrambene artikle, sredstva za higijenu, održavanje domaćinstva i još mnogo toga.

Na dan otvaranja Proleter je pripremio brojna iznenađenja za Kraljevčane, a najsrećniji među njima dobili su baštensku garnituru ratan, mini-frižider, male kućne aparate. Baš za svaku kupovinu u iznosu višem od 2.000 dinara, Proleterova ’“greb-greb’’ kartica podelila je 1.000 vaučera u visini od 500 dinara za sledeću kupovinu.

Svojim kupcima Proleter nudi veliki izbor proizvoda, dnevne akcije i popuste, kao i veoma pristupačne cene, što će građanima Kraljeva omogućiti uštede. U komentarima prvih kupaca među rafovima se moglo čuti da su cene veoma pristupačne za potrošače, kao i da je veliki broj visokokvalitetnih proizvoda objedinjen u jednoj prodavnici, što naslućuje da će 46. Proleterova prodavnica biti posećena i na izuzetnoj usluzi sugrađanima.

Rukovodstvo Proletera ističe zadovoljstvo povodom otvaranja nove prodavnice, uz obećanje da će se truditi da potrošači uvek izađu zadovoljni iz prodavnice. Komšijska trgovina Kraljevčanima poručuje: ’’Šta god da treba – tu smo komšije!’’.

PR tekst

2 komentara za naslov “Kraljevčani, šta god da treba – tu smo!

  1. OTVORITE JEDAN OBJEKAT U DOSITEJEVOJ ULICI NA MESTU BIVSE PEKABETE LOKAL JE PRAZAN A VELIKI

  2. Ono što je u Maxiju na “akciji”, kod njih je još povoljnije ..
    Za sada pohvale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *