Otvoren „Lidl“u Kraljevu (VIDEO)

Objekat u gradu na Ibru 70. je po redu hipermarket u Srbiji ovog nemačkog diskontnog lanca

Pet godina od otvaranja prve LIDL prodavnice u Srbiji i u Kraljevu je otvoren njihov prodajni objekat. Vrata potrošačima otvorena su jutros u 8 časova.

Novi Lidl tim prodavnice u Kraljevu čini oko 30 zaposlenih, koji će, kako je najavljeno, imati privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve i plaćanje svakog minuta prekovremenog rada.

Povodom otvaranja prve prodavnice u Kraljevu kompanija LIDL obezbedila je svim majkama koje se porode u Opštoj bolnici “Studenica” Kraljevo od danas do 13. decembra „Bebinu čarobnu kutiju“, paket proizvoda za mame i bebe za ugodnije prve dane roditeljstva.

Posle otvaranja objekta u Kraljevu Lidl  u Srbiji sada ima 70 prodavnica u 40 gradova.

Pogledajte VIDEO:

Prodavnica LIDL u Kraljevu nalazi se na adresi Karađorđeva 153, a neki proizvodi od 2.800 koliko ih ima u radnji, kako je najavila Jasmina Šundić, rukovodilac Korporativnih komunikacija u ovoj kompaniji, narednih nekoliko sedmica biće na specijalnom sniženju samo u Kraljevu i u danas otvorenoj LIDL prodavnici na Zlatiboru.

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

M. M. D.

5 komentara za naslov “Otvoren „Lidl“u Kraljevu (VIDEO)

 1. Cena 8.000 sniženje 50% cena 8.000
  Nova cena pred popust=12.000 -50%=8.000
  Gde ima ovaca ima i šišanja.

  1. Sram vas bilo cene su katastrofalne, sramota za ovaj narod!!

 2. Ne verujem da gradonačelnik prisustvuje otvaranju prehrambene prodavnice xaxaxaxa .
  Auuu al su nas ubili u mozkak.

   1. Kakav je sendvic, Branko? Parizer samo, ili si dobio i majonez,jer si posebno nadahnut?

Comments are closed.