Rasvetljena serija krađa u Kraljevu

Uhapšena je Kraljevčanka koja je, kako se sumnja, odvozila osumnjičene u krađe porodičnih kuća koje su obijali

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu rasvetlili su seriju imovinskih krivičnih dela izvršenih na području ovog grada i uhapsili M. V. (23) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila tri krivična dela teška krađa i dva krivična dela teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz kraljevačkog MUP-a.

Istom krivičnom prijavom obuhvaćeni su i L. K. (1993) i M. T. (1994) iz Kraljeva, koji su uhapšeni krajem prethodnog meseca zbog izvršenja teške krađe na području Kruševca.

Kako se sumnja, M. V. je od avgusta do oktobra ove godine, u više navrata odvozila osumnjičene L. K. i M. T. blizu porodičnih kuća koje su potom, koristeći odsustvo vlasnika, njih dvojica obijali podesnim alatom i nakon toga krali novac i nakit.

M. V. je, kako se sumnja, nakon izvršenja krivičnih dela dolazila po osumnjičene koji su ukrali više od 7.000 evra i zlatni nakit. Iz jedne kuće, kako se sumnja, nisu ništa ukrali, a drugu su pokušali da obiju.

M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju.

2 komentara za naslov “Rasvetljena serija krađa u Kraljevu

  1. Pa Vučić je i do sada dolazio u Kraljevo, pa dali je Srbija stala, šta je u Kraljevu radilo dok nije došao Vučić. Koje zatvorio Fabriku vagona, Jasen, Magnohrom sve firme sa preko 5000radnika, kadaje to bilo.

    1. Svi su oni isti niko o građanima ne misli samo gledaju svoju zadnjicu a to što AV želi da postane TITO al mu izgleda ne uspeva jer svako bi mogao da pravi sta mu duša poželi kad uzme kredit koji se vraća preko grbače vec ojađenog naroda kome su isprali mozak malo teže jer mu ne ulazi u glavu ništa hvale se dizanjem plata al se ne hvale spuštanjem cena ono što sam kupovao za 200e sad mi treba 500e tako da od tih velikih plata nemam nikakve koristi zato NARODE KORISTITE SVOJ MOZAK NE DAJTE DA VAM GA DRUGI KORISTE

Comments are closed.