„Veselog spusta 2021.“ će, ipak, biti! (VIDEO)

Mnogo onih koji koji vole najstariju kraljevačku sportsko-turističko-rekreativnu manifestaciju interesovalo se ovih dana hoće li je biti i drago nam je što sve njih – možemo da obradujemo

Za sutra je zakazan sastanak Organizacionog odbora manifestacije „Veseli spust 2021“ posle kojeg će biti održana konferencija za novinare na kojoj bi trebalo da bude najavljeno održavanje ovogodišnjeg „Veselog spusta“.

Kako portal Krug nezvanično saznaje, „Veseli spust“ na Ibru biće održan u nedelju 11. jula, a dva dana ranije – biće priređen koncert Harisa Džinovića.

O svim ostalim detaljima izvestićemo posle sutrašnje konferencije za novinare.

Do tada, pogledajte kako je pre dve godine bilo na manifestaciji “Veseli spust” tokom kojeg su se zaljubljenici u ovaj vid rekreacije spuštali na različitim vrstama plovila trasom dugom 20-ak kilometara od Magliča do Kraljeva.

   M. M. D.

5 komentara za naslov “„Veselog spusta 2021.“ će, ipak, biti! (VIDEO)

  1. Haris Dzinovic odrazava duh Kraljeva i “Kraljevcana” i tacka!!!! Sve ostalo je laz i pokusaj da se prizove neki urbani duh ovog grada, koji, kada se malo “vrati film”, uopste nije ni postojao u pravom smislu te reci. Mozda neki bledi odbljesci kratkog trajanja…..Pokrijmo se ushima…..

  2. Lepo je što će biti održan, samo šteta sto je isti dan kao i drinska regata Ljubovija
    Planirao sam i veseli spust i drinsku regatu ali ne vredi kad su istog datuma

  3. zasto drugi vikend jula , a ne prvi ko ranije jer drugog je Ljubovijska regata na drini vec 20 godina pa nemogu ljudi da idu na obe istog vikenda ?

  4. Koja sprdnja uz Harisa dzinovića,glićupost nad gluposti a za milione.

Comments are closed.