Predata lista „Aleksandar Vučić – Vrnjačka Banja sutra“

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima, među kojima je i Socijalistička partija Srbije, prva u Vrnjačkoj Banji predala izbornu listu

U nedelju 2. juna na lokalnim izborima glasaće se u 66 lokalnih samouprava, među kojima je i Vrnjačka Banja. Srpska napredna stranka Vrnjačka Banja sa koalicionim partnerima: Jedinstvenom Srbijom, Socijalističkom partijom Srbije, Srpskom radikalnom strankom, PUPS-om, Socijal demokratskom partijom Srbije i Pokretom socijalista, predala je sinoć potpise građana prikupljene za listu „Aleksandar Vučić – Vrnjačka Banja sutra“, koja će se na predstojećim lokalnim izborima u ovom mestu naći pod rednim brojem jedan.

Posle predaje liste obratio se Boban Đurović, predsednik Opštinskog odbora Srpske narodne stranke Vrnjačka Banja, koji je poručio da mu je posebno drago što su i njihovi koalicioni partneri, ali i sama Srpska napredna stranka, odstupili od svojih stranačkih i svoje interese podrelili jednom cilju:

Naš zajednički snovni cilj je razvoj Vrnjačke Banje u duhu jednog tima. Radili smo poslednjih nekoliko godina sa ciljem da stvorimo što bolje uslove za naše građane u Vrnjačkoj Banji, da dovedemo što veći broj investicija, da budemo prvi po broju turista, što smo i uspeli. Cilj nam je dasa  takvom politikom i takvim utabanim stazama nastavimo i u budućem periodu. Verujem da ćemo Vrnjačku Banju voditi na pravi način i naredne četiri godine sa ciljem da naša opština ima kapitalne investicije, pre svega završetak auto-puta, izgradnju gondole koja će povezivati centar Vrnjačke Banje i planinu Goč, razvoj turističkih atrakcija, želimo da se u našu opštinu vraćaju mladi – kazao je Đurović.

       M. M. D.